KENNIS

De kennis en ervaring van onze docenten en trainers is ongeëvenaard. Ze passen hun praktijkervaring toe in hun lessen. Daarnaast schrijft OLCT een groot deel van de cursusboeken zelf. Daardoor blijft onze lesstof actueel Hiermee brengt OLCT de cursist en het bedrijfsleven op één lijn. En dat doen wij door heel Nederland.

SAMENWERKING

Theorie en praktijk op een effectieve en leuke wijze met elkaar verbinden, dat is onze filosofie en het ingrediënt voor een vruchtbare samenwerking. OLCT is zeker niet de grootste opleider van Nederland, maar wel een opleider met goed opgeleide trainers die allen beschikken over jarenlange praktijkkennis. Bovendien biedt OLCT u standaard een prettige en persoonlijke benadering. Dat merkt u niet alleen bij het intakegesprek maar ook tijdens en na alle cursussen en trainingen. Deze kwaliteiten worden gewaardeerd en zijn terug te zien in de referentielijst.
Met ruim 30 jaar ervaring in trainingen, opleidingen en reintegratietrajecten staan wij voor je klaar. Flexibel zijn in onze opleidingen en trainingen en resultaatgericht leren zijn bepalend voor onze opleidingstrajecten. Onze opleidingen en trainingen kenmerken zich door de ongedwongen sfeer gekoppeld aan persoonlijke aandacht voor iedereen.

Voor contact bel of email ons:

Tel: 0031 53 434 03 44 Email: info@olct.nl Web: www.olct.nl Adres: van Heekgaarde 25 Postcode: 7622 KE Plaats: Borne KvK: 08167363