Voor contact bel of email ons:

Tel: 0031 53 434 03 44 Email: info@olct.nl Web: www.olct.nl Adres: van Heekgaarde 25 Postcode: 7622 KE Plaats: Borne KvK: 08167363

Incompany trainingen

OLCT verzorgt in uw bedrijf MS 365 trainingen

De app’s waarin we uw medewerkers kunnen trainen zijn: MS Excel basis en gevanceerd / gevorderd MS Word basis en gevanceerd / gevorderd MS Outlook & Timemanagement MS PowerPoint MS SharePoint MS OneDrive MS OneNote MS Teams Begeleiding van de medewerker Wij kunnen uw medewerker bijstaan in issues waarin hij/zij vastloopt, Gezamenlijk gaan we voor de oplossing en brengen zo de nodige kennis over. Na afloop van een traject kunnen uw medewerker(s) in overleg een beroep op ons doen voor eventuele verdere ondersteuning. De voordelen van een incompany- of bedrijfstraining zijn: De training bevordert het gelijke niveau van uw medewerkers Het verbetert de kennis van uw medewerkers bij de eigen werkzaamheden Meer kennis is prettiger en zelfverzekerder werken Het inzicht en de analytische benadering van gegevens wordt vergroot De training verbetert de samenwerking in het bedrijf Een incompanytraining is een effectieve en efficiënte manier van trainen Indien u kiest voor een incompanytraining, bent u ervan verzekerd dat de training toegespitst wordt op vragen, wensen en behoeften uit uw eigen organisatie.

Maatwerk trainingen

Voor veel bedrijven, verenigingen en instellingen hebben wij oplossingen bedacht in Microsoft 365 toepassingen zoals bijvoorbeeld MS Excel en MS Word. Met name de analytische mogelijkheden van MS Excel zijn in veel situaties een waardevol hulpmiddel gebleken. Bijvoorbeeld: Draaitabellen, financiële analyses, grafieken, macro’s en VBA Inhoudsopgaven, handleidingen, kwaliteitshandboek, sjablonen, mailing Oplossingen voor dagelijkse repeterende Microsoft Office-werkzaamheden Microsoft Office toepassingen efficiënt integreren in het dagelijks werk Gebruikers effectief leren omgaan met de geboden oplossing(en) en/of computerprogramma’s. Jarenlange aantoonbare ervaring in verschillende functiegroepen en de daarin voorkomende werkzaamheden stellen ons in staat om gezamenlijk een effectief maatwerktraject op te stellen. Deze kwaliteiten worden gewaardeerd en zijn terug te zien in de referentielijst. Daarnaast biedt OLCT u standaard een prettige en persoonlijke benadering. Dat merkt u niet alleen bij de intake, maar ook tijdens het maatwerktraject en in de nazorg. Voor maatwerk kunt u rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering. Topkwaliteit voor een reële prijs. Indien u of één van uw medewerker(s) getraind wil worden, in bijvoorbeeld MS Excel, Word of een specifiek onderdeel daarvan, dan kan dat. Bel ons op 053 - 4340344 of e-mail ons voor de mogelijkheden.

OLCT kan helpen met het oplossen van specifieke MS 365 issues

U kunt hierbij denken aan slimme koppelingen tussen programmatuur van verschillende partijen, analytische mogelijkheden van MS Excel, draaitabellen, macro’s etc. maar ook van MS Outlook, MS Word, MS SharePoint enzovoorts. Door de aantoonbare praktijkervaring van onze trainers zijn zij goed in staat om u bij te staan. Waarom zou u zelf het wiel uitvinden? Bel of e-mail ons. Uw probleem of vraag hebben wij in de praktijk bij anderen wellicht al vaker opgelost waardoor u snel geholpen kunt worden. Meer weten? Bel 053 - 4340344 of e-mail ons.

Voor contact bel of email ons:

Tel: 0031 53 434 03 44 Email: info@olct.nl Web: www.olct.nl Adres: van Heekgaarde 25 Postcode: 7622 KE Plaats: Borne

Incompany trainingen

OLCT verzorgt in uw bedrijf trainingen op het MS 365 Platform. De app’s waarin we uw medewerkers kunnen trainen zijn: MS Excel basis en gevanceerd / gevorderd MS Word basis en gevanceerd / gevorderd MS Outlook & Timemanagement MS PowerPoint MS SharePoint MS OneDrive MS OneNote MS Teams Begeleiding van de medewerker Wij kunnen u of uw medewerker(s) bijstaan in issues waarin hij/zij vastloopt, Gezamenlijk bedenken we een oplossing en beschrijven we deze. Zo brengen we de benodigde kennis in de praktijk over. Na afloop van een traject kan uw medewerker in overleg altijd een beroep op ons doen voor eventuele verdere ondersteuning. De voordelen van een incompany- of bedrijfstraining zijn: De training bevordert het gelijke niveau van uw medewerkers Het verbetert de kennis van uw medewerkers bij de eigen werkzaamheden Meer kennis is prettiger en zelfverzekerder werken Het inzicht en de analytische benadering van gegevens wordt vergroot De training verbetert de samenwerking in het bedrijf Een incompanytraining is een effectieve en efficiënte manier van trainen Indien u kiest voor een incompanytraining, bent u ervan verzekerd dat de training toegespitst wordt op vragen, wensen en behoeften uit uw eigen organisatie.

Maatwerk trainingen:

Voor bedrijven, verenigingen en instellingen hebben wij oplossingen bedacht in Microsoft 365 toepassingen zoals bijvoorbeeld MS Excel en MS Word. Met name de analytische mogelijkheden van MS Excel zijn in veel situaties een waardevol hulpmiddel gebleken. Bijvoorbeeld: Draaitabellen, financiële analyses, grafieken, macro’s en VBA Inhoudsopgaven, handleidingen, kwaliteitshandboek, sjablonen, mailing Oplossingen voor dagelijkse repeterende Microsoft Office-werkzaamheden Microsoft Office toepassingen efficiënt integreren in het dagelijks werk Gebruikers effectief leren omgaan met de geboden oplossing(en) en/of computerprogramma’s. Jarenlange aantoonbare ervaring in verschillende functiegroepen en de daarin voorkomende werkzaamheden stellen ons in staat om gezamenlijk een effectief maatwerktraject op te stellen. Deze kwaliteiten worden gewaardeerd en zijn terug te zien in de referentielijst. Daarnaast biedt OLCT u standaard een prettige en persoonlijke benadering. Dat merkt u niet alleen bij de intake, maar ook tijdens het maatwerktraject en in de nazorg. Voor maatwerk kunt u rekenen op professionele begeleiding, een klantgerichte en persoonlijke benadering. Topkwaliteit voor een reële prijs. Indien u of één van uw medewerker(s) getraind wil worden, in bijvoorbeeld MS Excel, Word of een specifiek onderdeel daarvan, dan kan dat. Bel ons op 053 - 4340344 of mail ons voor de mogelijkheden.

OLCT kan u helpen met het oplossen

van specifieke MS 365 issues

U kunt hierbij denken aan slimme koppelingen tussen programmatuur van verschillende partijen, analytische mogelijkheden van MS Excel, draaitabellen, macro’s etc. maar ook van MS Outlook, MS Word, MS SharePoint enzovoorts. Door de aantoonbare praktijkervaring van onze trainers zijn zij goed in staat om u bij te staan. Waarom zou u zelf het wiel uitvinden? Bel of e-mail ons. Uw probleem of vraag hebben wij in de praktijk bij anderen wellicht al vaker opgelost waardoor u snel geholpen kunt worden.