logo
logo-zwart

OLCT

Taaltrainingen

Taaltrainingen

Taaltrainingen zakelijk Engels - Duits - Frans

Technici, verkopers, support, klanten, administratief….ze spreken allemaal een andere “taal”.

Bent u op zoek naar een taaltraining die u of uw medewerkers goed laat communiceren met uw klanten of opdrachtgevers? OLCT heeft ‘native speaking’ taaltrainers die u snel en effectief de kneepjes van de taal bijbrengen.Bedrijven communiceren veel in de Engelse of Duitse taal. Door gebrekkige kennis van de taal of aanspreekvorm is er snel kans op miscommunicatie. Dat kan zich uiten in irritaties, tijdverlies, fouten maar ook marges die daardoor onder druk komen te staan.Technici spreken nu eenmaal een andere taal dan verkopers, inkopers of administratief medewerkers. En deze op hun beurt begrijpen vaak de technici óf elkaar niet.

Aandacht voor de verschillende culturen

Verschillende landen, verschillende culturen en mentaliteit. Aanspreekvormen zijn in ieder land verschillend en de een legt er meer nadruk op dan de ander. Daarom besteden wij aan dit aspect van onze taaltrainingen voldoende aandacht.Het is belangrijk voor de opdracht of dienst te handelen volgens de zienswijze van de ander en de wensen goed te interpreteren.

De taaltraining

Samen met de opdrachtgever en/of cursist stellen we een wensenlijst op, daarbij rekening houdend met het taalniveau van de cursist en de anderstalige partner.De native speaking trainer wordt vanaf dat punt betrokken bij de inventarisatie om zich goed in te leven in de wensen van de cursist en/of het bedrijf.

Locatie

De training vindt plaats in een van onze locaties of bij u in het bedrijf.

Prijzen

Bel of mail ons voor actuele prijzen

Heb je vragen?

Stuur nu een bericht.


  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google 
  Privacy Policy
   en 
  Terms of Service
   worden toegepast.
  envelopephone-handsetmap-marker