logo
logo-zwart

OLCT

OVER ONS

30+

jaar

Met ruim 30 jaar ervaring in trainingen, opleidingen en re-integratie staan wij voor u klaar. Flexibel, resultaatgericht en persoonlijke benadering zijn kenmerkend voor onze opleidingstrajecten. Onze opleidingen en trainingen kenmerken zich daarnaast door de ongedwongen sfeer gekoppeld aan persoonlijke aandacht voor iedereen.

WIE WIJ ZIJN

OLCT is zeker niet de grootste opleider van Nederland;
wel één met de hoogst (academisch) opgeleide trainers
die allen beschikken over jarenlange praktijkkennis.

PROFESSIONEEL

OLCT focust op een professionele en no-nonsense uitstraling.
BEKIJK MEER

KENNIS

OLCT zorgt ervoor dat haar docenten beschikken over de volledige kennis van het onderwerp.
BEKIJK MEER

SAMENWERKING

OLCT streeft naar een goede samenwerking en een persoonlijke ervaring voor de klant.
BEKIJK MEER

OLCT

PROFESSIONEEL

OLCT heeft een enthousiast team van trainers die bekend staan om hun professionele en no-nonsense houding. Met ruim 30 jaar ervaring in trainingen, opleidingen en re-integratie staan wij voor u klaar. Flexibel, resultaatgericht en persoonlijke benadering zijn kenmerkend voor onze opleidingstrajecten. Onze opleidingen en trainingen kenmerken zich daarnaast door de ongedwongen sfeer gekoppeld aan persoonlijke aandacht voor iedereen.

KENNIS

De kennis en ervaring van onze docenten en trainers is ongeëvenaard. De theorie uit de boeken in combinatie met de opgedane praktijkervaring maakt het voor iedereen gemakkelijk om zich goed en snel in te passen in datgene wat het bedrijf of cursist van ons vraagt. En dat doen wij door geheel Nederland.

SAMENWERKING

Theorie en praktijk op een effectieve en leuke wijze met elkaar verbinden, dat is onze filosofie en ingrediënt voor een vruchtbare samenwerking. OLCT is zeker niet de grootste opleider van Nederland; wel één met de hoogst (academisch) opgeleide trainers die allen beschikken over jarenlange praktijkkennis. Bovendien biedt OLCT u standaard een prettige en persoonlijke benadering. Dat merkt u niet alleen bij de intake, maar ook tijdens het maatwerktraject en in de nazorg. Deze kwaliteiten worden gewaardeerd en zijn terug te zien in de referentielijst.

Referentielijst

Heb je vragen?

Stuur nu een bericht.


  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google 
  Privacy Policy
   en 
  Terms of Service
   worden toegepast.
  envelopephone-handsetmap-marker