Over ons:

OLCT heeft een enthousiast team van trainers die bekend staan om hun

professionele en no-nonsense houding.

Met ruim 25 jaar ervaring in trainingen, opleidingen en re-integratie staan wij voor u klaar. Flexibel, resultaatgericht en persoonlijke benadering zijn kenmerkend voor onze opleidingstrajecten. Onze opleidingen en trainingen kenmerken zich daarnaast door de ongedwongen sfeer gekoppeld aan persoonlijke aandacht voor iedereen.

Kennis

De kennis en ervaring van onze docenten en trainers is ongeëvenaard. De theorie uit de boeken in combinatie met de opgedane praktijkervaring maakt het voor iedereen gemakkelijk om zich goed en snel in te passen in datgene wat het bedrijf of cursist van ons vraagt. En dat doen wij door geheel Nederland.

Theorie en praktijk op een effectieve en leuke wijze met elkaar verbinden, dat is

onze filosofie en ingrediënt voor een vruchtbare samenwerking.

OLCT is zeker niet de grootste opleider van Nederland; wel één met de hoogst (academisch) opgeleide trainers die allen beschikken over jarenlange praktijkkennis. Bovendien biedt OLCT u standaard een prettige en persoonlijke benadering. Dat merkt u niet alleen bij de intake, maar ook tijdens het maatwerktraject en in de nazorg. Deze kwaliteiten worden gewaardeerd en zijn terug te zien in de referentielijst.
f
van Heekgaarde 25 7622 KE Borne tel. 053-4340344 info@olct.nl www.olct.nl KvK nr. 08167363
Borne Brugstraatje 4 Enschede Boulevard 1945 nr. 3 Almelo Parmentierweg 18 Hengelo Marnixstraat 1
Contactadres
Leslocaties
Opleiding per vakgebied
Over ons: OLCT heeft een enthousiast team van trainers die bekend staan om hun professionele en no-nonsense houding. Met ruim 25 jaar ervaring in trainingen, opleidingen en re-integratie staan wij voor u klaar. Flexibel, resultaatgericht en persoonlijke benadering zijn kenmerkend voor onze opleidingstrajecten. Onze trainingen kenmerken zich daarnaast door de ongedwongen sfeer gekoppeld aan persoonlijke aandacht voor iedereen.

Kennis

De kennis en ervaring van onze docenten en trainers is ongeëvenaard. De theorie uit de boeken in combinatie met de opgedane praktijkervaring maakt het voor iedereen gemakkelijk om zich goed en snel in te passen in datgene wat het bedrijf of cursist van ons vraagt. En dat doen wij door geheel Nederland. Theorie en praktijk op een effectieve en leuke wijze met elkaar verbinden, dat is onze filosofie en ingrediënt voor een vruchtbare samenwerking.
van Heekgaarde 25 7622 KE Borne Tel. 053-4340344 Mob. 06-54737319 info@olct.nl www.olct.nl K.v.K. 08167363
Borne Brugstraatje 4 Enschede Boulevard 1945 nr. 3 Almelo Parmentierweg 18 Hengelo Marnixstraat 1
Leslocaties
f
Opleidingen en bedrijfstrainingen Samen slimmer verder!
053 - 4340344
john van waard, Open leercentrum twente, opleiding in twente, zzp training twente.kulturhus Borne, kulturhus, kultuurhuis borne