logo
logo-zwart

OLCT

MS TEAMS voor bedrijven

opleiding logo

MS 365 TEAMS

MS TEAMS
voor bedrijven 

MS TEAMS voor bedrijven

Startdatum
In overleg
Studiebelasting
2-4 uur
Studievorm
Klassikaal
Opleidingsduur
3 lessen van 2,5 uur
Afsluiting
OLCT certificaat
Trainingsmogelijkheden:
Klassikaal, 1- op 1, incompany, overdag of 's avonds. Informeer vrijblijvend naar de prijs voor 1 van deze les mogelijkheden.
Inclusief lesmateriaal
€ 285,00

SCHRIJF JE NU IN

Als je als team denkt, beslissingen kunt nemen en produceren zijn er geen grenzen aan wat je samen kunt bereiken. Met MS Teams breng je alles samen in een gedeelde cloud-oplossing waar je kunt chatten, video vergaderen, onderling of met klanten bestanden kunt delen met behulp van de vertrouwde Office apps.

Effectiever communiceren

Krijg je team op één lijn met groepschats, onlinevergaderingen, bellen en webinars.  Alles vastleggen wat voor het team nodig kan zijn. Maak gebruik van de teams Wiki en de gratis app OneNote die op ieder apparaat verkrijgbaar is.

Apps

Voeg uw favoriete Microsoft-apps en services van derden toe om uw bedrijf te laten groeien. Enkele honderden apps zijn al beschikbaar en dat aantal neemt snel toe. Denk daarbij aan:

  • Productiviteit

Beveiliging

Beschik over en-to-end-beveiliging, beheer en compliance. De opslag van uw data vindt plaats binnen de Europese Unie. Microsoft is AVG-compliant, dat wil zeggen dat u daarmee voldoet aan de wet AVG.

Samenwerken

Deel en werk goed tegelijk samen in dezelfde bestanden via de MS 365 apps, bijvoorbeeld; Word, Excel, PowerPoint en SharePoint. Zet daarbij versiebeheer aan en u heeft de complete controle over uw bestanden in de teams-omgeving. Geen gedoe meer met USB-sticks, externe harde schijven of bestanden e-mailen. Sla uw bestanden op in de cloud en u en uw collega's kunnen lezen en bewerken wanneer u wilt en vanaf ieder apparaat.

Vergaderen

Vergaderen met teams tot 10.000 leden. Host audio-, videovergaderingen voor iedereen binnen of buiten uw organisatie. of pak het groots aan met live-events of webinars tot 10.000 deelnemers. Neem uw vergadering(en) op zodat u het als naslagwerk, studiemateriaal of voor notities e.d. weer kunt raadplegen.

INSCHRIJVEN


    Heb je vragen?

    Stuur nu een bericht.


      envelopephone-handsetmap-marker