logo
logo-zwart

OLCT

MS TEAMS  Voor bedrijven

opleiding logo

MS TEAMS TRAINING De nieuwe manier van werken en denken

MS TEAMS
Voor bedrijven en particulier

MS TEAMS  Voor bedrijven

Startdatum
Op afspraak iedere week starten
Studievorm
Klassikaal, in company of online
Opleidingsduur
afhankelijk van de gekozen modules
Afsluiting
OLCT certificaat
Trainingsmogelijkheden:
Klassikaal, 1- op 1, in company door heel Nederland, overdag of 's avonds. Informeer vrijblijvend naar de prijs voor u zelf of uw bedrijf
Inclusief lesmateriaal
Afhankelijk van de gekozen studievorm

SCHRIJF U NU IN

MS Teams

Microsoft Teams, is een communicatie- en samenwerkingsplatform van Microsoft dat chatmogelijkheden, videoconferentie, bestandsopslag, waaronder gedeelde bestanden, en integratie van applicaties samenbrengt. De dienst is onderdeel van Microsoft 365

Gebruikers kunnen teams aanmaken waarin ze bestanden kunnen delen, tegelijkertijd in kunnen werken, chatten en vergaderen. Er kunnen ruim 200 teams aangemaakt worden en ieder team kan bestaan uit meer dan 200 kanalen. Door de uitstekende notificatie van MS Teams hoef je geen bericht of chat of wat dan ook te missen. Door gebruik te maken van de video- of spraak chat die je eventueel ook kunt opslaan, gaat er geen informatie meer verloren. MS Teams is volledig geïntegreerd in Microsoft 365, wat betekent dat je (bijna) alle bestanden kunt delen met anderen. Ieder gedeeld bestand wordt opgeslagen in OneDrive en een lokale SharePoint omgeving. Daarmee hebben geautoriseerde gebruikers toegang tot de laatste versie van die bestanden. MS Teams heeft dezelfde beveiliging en databescherming als andere Microsoftdiensten.

 

De voordelen:

 1. Effectiever communiceren

  Krijg je team op één lijn met groep chats, online vergaderingen, bellen en webinars.  Alles vastleggen wat voor het team nodig kan zijn. Maak gebruik van de teams Wiki en bijvoorbeeld de app OneNote die op ieder apparaat gratis verkrijgbaar is.

 2. Enorme vermindering van intern e-mailverkeer

  Door de efficiënte communicatiemiddelen van MS Teams te gebruiken is e-mailen naar elkaar praktisch niet meer nodig en neemt met zeker de helft af
  Dit vermindert ook de kans op 'malware' en ander digitaal ongerief waar we mee geplaagd worden.

 3. Goed op de hoogte zijn

  Door het transparante karakter van MS Teams, kost het op de hoogte blijven 'van' de helft minder tijd dan het gebruik van bijvoorbeeld e-mail
  De communicatie in MS Teams is directer en daarmee effectief. Door gebruik te maken van de emoticons geeft u snel antwoord op berichten.

 4. Samen werken in bestanden

  Deel en werk tegelijk samen in hetzelfde bestand via de MS 365 apps, bijvoorbeeld; Word, Excel, PowerPoint en SharePoint etc. Door het delen van een bestand in MS Teams staat het versiebeheer automatisch aan.
  Automatisch versiebeheer voorkomt fouten in het overschrijven van de inhoud; u hoeft nooit meer iets kwijt te raken op die manier.
  Geen dubbele versies meer van bestanden waarvan niemand weet of het wel de laatste versie is. Vergeet het onveilige gedoe met USB-sticks, externe harde schijven of bestanden e-mailen.

 5. Effectief en snel vergaderen

  Directe communicatie, op elk moment en elke tijd. Je belt of vergadert supersnel met de collega die ook aan het werk is in hetzelfde document of je nodigt het hele Team uit voor een overleg, ongeacht waar deze collega’s zich bevinden. Of je een PC, laptop, tablet of mobiele telefoon gebruikt, een internetverbinding is alles wat je nodig hebt.

Teams Apps

Voeg uw favoriete Microsoft-apps en services van derden toe om uw bedrijf te laten groeien. Ettelijke honderden apps zijn al beschikbaar en dat aantal neemt snel toe.

 

Beveiliging

Beschik over en-to-end-beveiliging, beheer en compliance. De opslag van uw data vindt plaats binnen de Europese Unie. Microsoft is AVG-compliant, dat wil zeggen dat u daarmee voldoet aan de wet AVG.

 

Vergaderen

Vergaderen met teams tot 10.000 leden. Host audio-, videovergaderingen voor iedereen binnen of buiten uw organisatie. Of pak het groots aan met live-events of webinars tot 10.000 deelnemers. Neem uw vergadering(en) op zodat u het als naslagwerk, studiemateriaal of voor notities e.d. weer kunt raadplegen.

INSCHRIJVEN

  Heb je vragen?

  Stuur nu een bericht.


   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google 
   Privacy Policy
    en 
   Terms of Service
    worden toegepast.
   envelopephone-handsetmap-marker