logo
logo-zwart

OLCT

Leiderschap Team ontw.

opleiding logo

Leiderschap en Teamontwikkeling

Leiderschap
Team ontw. 

Leiderschap Team ontw.

Startdatum
Februari 2021
Opleidingsduur
2 dagdelen op 1 dag
Groepsgrootte
8 - 10 deelnemers
€ 275,00

SCHRIJF U NU IN

Je team functioneert prima op de bekende manier, maar wat zou er

gebeuren als jij, je mensen, je team het anders zouden doen.?

Wil je eens onderzoeken waar het in jouw leiderschap over gaat? Wil je je basis verder verstevigen? Wil je met nog meer bevlogenheid en plezier (samen) werken?Vanuit systemisch perspectief kijken naar teamontwikkeling en leiderschap geeft inzicht in de dynamieken. Uitdagingen van de leider vragen aandacht; Durf jij echt voor succes te gaan? En het verduren van eenzaamheid op die plek. Ook het team kent uitdagingen; Hebben wij een gezamenlijk doel? Durven wij te experimenteren? Systemisch kijken naar teams vraagt alertheid en aanwezigheid van zowel de leider als de teamleden.

Zou jij willen ervaren wat het is om op een andere manier naar teams te kijken?

Resultaat:

Na het afronden van deze workshop heb je niet alleen meer inzicht in de verschillende ontwikkelingsstadia van een team, je hebt ze ook ervaren. Daarnaast zal je gemakkelijker een passende interventie doen op momenten dat je voelt dat jouw team niet optimaal functioneert. Ook leer je als leider welk gedrag of interventie in welke fase van het team van jouw effectief is. Effectief leiderschap zal teamontwikkeling en samenwerking stimuleren.

Programma:

Naast de bekende theorie van Bruce W. Tuckman over teamontwikkeling kennen we ook de werkwijze van de Amerikaanse psycholoog B. Levine en S. Wheelan. Zij vergelijken de ontwikkeling van een team met die van de mens. Tijdens deze praktijkgerichte workshop staan we stil bij de verschillende fases van het team en het daarbij behorende gedrag van de leider. Na een korte introductie over systemisch werken onderzoeken we de dynamieken vanuit organisatie opstellingen.

Voor wie:

De masterclass is speciaal ontwikkeld voor leidinggevenden en professionals die meer uit hun (project)team willen halen.

Inschrijven?

Heeft u vragen voordat u zich wilt aanmelden voor de training? E-mail of bel OLCT, telefoon 053 – 434 03 44

INSCHRIJVEN

  Heb je vragen?

  Stuur nu een bericht.


   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google 
   Privacy Policy
    en 
   Terms of Service
    worden toegepast.
   envelopephone-handsetmap-marker