logo
logo-zwart

OLCT

Boekhouden MS Excel

opleiding logo

Boekhouden in Microsoft Excel

Boekhouden
MS Excel 

Boekhouden MS Excel

Startdatum
Vanaf februari 2021 iedere zaterdagmorgen
Opleidingsduur
1 - 2 dagdelen
Afsluiting
Na afronding ontvangt u het OLCT-certificaat
€ 150,00

SCHRIJF U NU IN

Er bestaat een gemakkelijk en goedkoop MS Excel boekhoudpakket die voor iedere ondernemer geschikt is, mits u zich aan enkele simpele regels houd. Hierdoor kunt u zelf snel, goedkoop en vooral simpel boekhouden, met behulp van een instructievideo of enkele uren ondersteuning van ons.Bent u nieuwsgierig geworden? kijk dan even op de website http://www.boekhoudeninexcel.nl/OLCT staat volkomen achter de auteur van Boekhouden in Excel en kan voor u snelle en korte workshops verzorgen. Ook indien u vragen over het pakket heeft of het pakket in gebruik wilt zien kunt u ons benaderen.

Workshop boekhouden in Excel

Voor extra ondersteuning of hulp bij het inrichten van het pakket boekhouden in Excel is OLCT u behulpzaam door middel van een individuele sessie of een workshop in groepsverband.Onze administratieve medewerkers met een ruime en up-to-date praktijkervaring helpen u graag mee. U heeft verstand van uw zaken, wij van de onze. Daarmee ontzorgen wij u van een stuk administratieve rompslomp.

Wilt u meer weten over het boekhouden of u wilt voor u zelf een zaak starten? Ook dan zijn wij u behulpzaam. Bel of mail ons! 053 - 4340344

INSCHRIJVEN

  Heb je vragen?

  Stuur nu een bericht.


   Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google 
   Privacy Policy
    en 
   Terms of Service
    worden toegepast.
   envelopephone-handsetmap-marker