logo
logo-zwart

OLCT

ECDL Opleidingen en Examens

ECDL Opleidingen en Examens

ECDL - European Computer Driver License (Het ECDL gaat binnenkort op in het ICDL, een Belgische onderneming, meer informatie volgt)

Het ECDL diploma verhoogt wezenlijk uw kansen bij studie, promotie en of bij sollicitaties en het maakt de uitvoering van uw taken makkelijker.

Met het internationaal erkend diploma van ECDL kunt u naar uw (toekomstige) werkgever aantonen dat u vaardigheden bezit in het veilig en efficiënt gebruik van diverse computertoepassingen. De vaardigheden zijn variërend van online essentials, tekstverwerken, spreadsheets, het maken van presentaties tot online samenwerken en toegespitst op de actualiteit.U kunt binnen het NEW ECDL programma kiezen uit meer dan 10 modules. Zowel op Basis als Advanced Niveau. Klik hier voor een overzicht van alle modulesBinnen ons instituut worden lessen gegeven op basis van de ECDL Syllabus en komen delen van het NEW ECDL programma aanbod.OLCT is geautoriseerd om examens en diagnoses af te nemen volgens het ECDL, Europees Computer Rijbewijs. Bij het behalen van een aantal modules ontvangt u het officiële ECDL certificaat.Uw resultaten worden daarnaast gekoppeld aan een persoonlijk ECDL Online Profiel zodat de cursist deze altijd kan inzien en delen op Social Media.Ook is het mogelijk om een ECDL examen bij ons instituut te doen, terwijl u de cursussen bij een andere opleider hebt gevolgd. Neem hiervoor contact met ons op via het contactformulier of bel met een van onze begeleiders.

Voeg met een ECDL diplomawaarde toe tijdens uw studie, werk en aan uw CV.

Officieel internationaal erkend certificaat

Doet u voor het eerst examen dan dient u éénmalig een ECDL ID (registratienummer) aan te schaffen. Wereldwijd kan op circa 24.000 locaties met het ECDL-ID een ECDL examen worden gedaan. Als een aantal modules zijn behaald, ontvangt de kandidaat een officieel fysiek ECDL certificaat. Uw diagnose en examen resultaten worden daarnaast gekoppeld aan uw persoonlijk ECDL Online Profiel en kunt u altijd inzien en delen.

Met ECDL bewijs je digitaal vaardig te zijn!

Over ECDL

Met meer dan 13 miljoen kandidaten, 50 miljoen afgenomen examens in ca. 150 landen is ECDL de internationale standaard in het veilig en efficiënt gebruik van verschillende computer-toepassingen. ECDL Nederland levert een breed scala aan competentiegerichte toetsen, examens en certificaten in digitale vaardigheden aan het onderwijs en bedrijfsleven. De inhoud van de ECDL examens worden ontwikkeld door de ECDL Foundation, een not-for-profit organisatie met maatschappelijke zetel in Dublin. De Foundation waarborgt de internationale standaarden en de continue ontwikkeling en vernieuwing van de modules.

Heb je vragen?

Stuur nu een bericht.


  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google 
  Privacy Policy
   en 
  Terms of Service
   worden toegepast.
  envelopephone-handsetmap-marker