logo
logo-zwart

OLCT

Computerkennis voor iedereen

Computerkennis voor iedereen

Hier vind u onze opleidingen voor mensen die nog willen of moeten beginnen met een computer gerelateerde cursus

Bent u een persoon die niet even goed, of niet zo snel kan meekomen bij het uitvoeren van de digitale dagelijkse werkzaamheden? Of heeft u collega’s of personeel waarin u dit herkent?

Speciaal voor deze groep collega’s, jong, middelbaar of ouder, verzorgen wij trainingen die hen snel en plezierig op het gewenste niveau brengt. Voorkom daar mee ergernis, ziekteverzuim en minder plezier in het werk. U zult zien dat na een training de motivatie terug keert en daarmee ook de goede wil!

Re-integratie

OLCT Opleiding & Training biedt opleidingen aan voor volwassenen die, om welke reden dan ook thans niet deelnemen aan het arbeidsproces. Dat kunnen mensen zijn die bijvoorbeeld door een reorganisatie "buiten de boot" zijn gevallen, mensen met een WW of WAO uitkering maar ook herintreders.

Scholingsplicht werkgevers

Aanbieden van cursussen aan werknemers nu ook wettelijk verplicht! Er zijn heel veel goede redenen te bedenken om je werknemers scholing aan te bieden. Ze kunnen hun werk beter uitvoeren, worden extra gemotiveerd en je blijft je concurrentie voor. Maar een andere belangrijke reden is dat jij als werkgever straks ook verplicht bent je werknemers te scholen. Vanaf 1 juli 2015 is een heel pakket regels uit de Wet Werk en Zekerheid ingegaan.

Typecursus

Om goed en efficiënt met computers te werken is typevaardigheid noodzakelijk voor vrijwel iedere functie. In deze cursus leert u de kneepjes van het computertypen. Na enkele uren leert u blind typen, en gelijktijdig de juiste houding achter het toetsenbord in te nemen.

Heb je vragen?

Stuur nu een bericht.


  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google 
  Privacy Policy
   en 
  Terms of Service
   worden toegepast.
  envelopephone-handsetmap-marker