logo
logo-zwart

OLCT

ALGEMENE INFORMATIE

OLCT OPLEIDINGEN EN BEDRIJFSTRAININGEN

Trainingsvormen

OLCT verzorgt opleidingen en bedrijfstrainingen in verschillende varianten. We stemmen de opleidingen af op de specifieke behoefte van de cursist. De klassikale training is nog steeds de meest efficiƫnte methode van lesgeven en staat daarom standaard op onze website vermeld.

Wilt u onder begeleiding van een ervaren docent en samen met anderen een training of een opleiding volgen? Kiest u dan voor de klassikale variant.

Wilt u liever een training in uw eigen tempo volgen, of heeft u alleen belang bij specifieke onderdelen van een training? Kies dan voor de 1-op-1 training van OLCT. De individuele begeleiding is korter en intensiever. De tijd kunt u samen met de docent bepalen en de inhoud van de training is geheel naar wens aan te passen. Onze zorgvuldig geselecteerde docenten helpen u graag.

Met een groepstraining worden uw medewerkers tegelijk in uw eigen organisatie getraind. Samen met u bespreken wij de leerbehoefte en maken wij een inventarisatie waar de knelpunten liggen om vervolgens een plan van aanpak op te stellen. Onze praktijkgerichte trainers hebben hier veel ervaring mee. De datum, tijd en locatie zijn vrij te bepalen.

Lestijden

OLCT biedt de lessen standaard per dagdeel aan. Voor de klassikale opleidingen en bedrijfstrainingen gelden de volgende lestijden per dagdeel:

Ochtend - van 09:00 tot 12:00 uur
Middag   - van 13:00 tot 16:00 uur
Avond      - van 19:00 tot 22:00 uur
Per opleiding of training kan hiervan worden afgeweken.

Vakantieweken 2021 regio Noord
Voorjaarsvakantie 2021: van 202 februari tot 28 februari, week 8
Meivakantie 2021:            van 3 mei t/m 7 mei, week 18
Zomervakantie 2021:      van 12 juli tot 20 augustus, week 28 t/m 33
Herfstvakantie 2021:       van 18 oktober tot 22 oktober, week 42
Kerstvakantie 2021:         van 27 december t/m 7 januari, week 52 t/m 1

Examinering

Het overgrote deel van het lesaanbod van OLCT leidt op voor een erkend diploma. Tegenwoordig zijn dit online examens die op een examenlocatie naar keuze bij u in de buurt plaatsvinden.

Doelstelling van OLCT is om cursisten op de juiste wijze te begeleiden en ervoor zorg te dragen dat de cursist ook daadwerkelijk de opleiding met een examen afsluit. Een erkend diploma biedt zoveel meer!

Docenten-team

OLCT stelt docenten aan die zorgvuldig zijn geselecteerde op hun professionaliteit, praktijk-gerichtheid, ervaring en enthousiasme. 

Onze docenten zijn erop getraind om elke cursist de beste begeleiding en aandacht te geven teneinde het hoogste rendement te behalen.

BTW op opleidingen en trainingen

Onze opleidings- en trainingsprijzen zijn exclusief 21% BTW.
Bent u een particulier die een opleiding zelf betaald? Dan wordt u voor alle opleidingen van BTW vrijgesteld. 
Opleidingen op MBO-niveau 2, 3 en 4 zijn vrijgesteld van BTW. Dit geldt niet voor de trainingen.

Organisaties die geen btw kunnen terugvorderen, hebben de mogelijkheid de opleidingen of trainingen btw-vrij gefactureerd te krijgen. In dit geval wordt een btw-correctie van 10% toegepast. Dit levert nog enig voordeel voor u op. Op studiemateriaal wordt 9% btw in gebracht. De hoogte van de btw is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Heb je vragen?

Stuur nu een bericht.


  Deze website is beschermd door reCAPTCHA en de Google 
  Privacy Policy
   en 
  Terms of Service
   worden toegepast.
  envelopephone-handsetmap-marker